L'ApARTament

Revista digital cultural

La Revista Digital L'ApARTament, va néixer a l 'any 2011 com a plataforma de difusió d’esdeveniments culturals i del treball de creadors i creadores que sovint no troben suport o representació en altres plataformes. El format de la revista ha anat canviant, evolucionant cap a un plantejament més obert i participatiu gràcies a la flexibilitat que aporta el suport web.

L'ApARTament és un projecte col·lectiu creat amb la col·laboració de persones interessades en la difusió de la cultura en totes les seves formes. Mantenint aquesta voluntat i amb una proposta participativa, L’ApARTament es constitueix amb l’aportació de totes les persones que obertament hi volen col·laborar. Per respondre a això, hem redissenyat el web L’ApARTament recollint el fruit de les experiències anteriors. Amb aquest objectiu, hem obert un apartat anomenat “banc de proves” per facilitar la publicació d’articles temàtics fora de la revista, i una galeria d’art concebuda en el mateix sentit però des de la producció artística. El contingut del web és tan fruit del treball de l’equip de L’apARTament com de les col·laboracions, obertes a totes les persones. Podeu fer-nos arribar el vostres suggeriments al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per altra banda, la revista L’ApARTament reduirà l’edició a dos números monogràfics l’any. La proposta és oferir diferents perspectives sobre un tema en articles, assajos, entrevistes i producció artística, de manera que el lector pugui comptar amb una comprensió holística del tema. Aquest perspectivisme es reflexa tan en la interdisciplinarietat de les publicacions com en la possibilitat d’abordar els temes des de diferents formats, per exemple, els propis de la producció artística. La pròpia editorial proposarà col·laboracions als articulistes i creadors que consideri i gestionarà les propostes de publicacions de totes les persones interessades a participar en els números. Si esteu interessades a col·laborar podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. t.