IdentitArt. Identitats en construcció

cartell identitartIdentitArt. Identitats en construcció és un projecte expositiu en format virtual que ha "cuinat" l'alumnat de l'assignatura d'Historiografia i Metodologia del grau d'Història de l'Art de la UdG. A l'exposició virtual trobarem obres de diferents dones artistes d'entre 18 i 35 anys: Paula Bonet, Estel Ciurana, Joana Santamans, Joy ful, Tati Ayala, Núria Güell, Les Salonnières, Daniela Ortiz, el col·lectiu React i Marina Torrington.

El fil temàtic que han utilitzat per l'exposició és el concepte d’identitat, amb les seves paraules: "partint de la idea de que avui dia, en el panorama del món contemporani, observem una dicotomia entre l’homogeneïtat del sistema politicoeconòmic i tecnòcrata i l’heterogeneïtat de la diversitat cultural de la nostra societat. Aquest context ha modificat la construcció de la identitat: l’individu, que considerava la seva personalitat –sota una visió romàntica– com a única, exclusiva, inherent, inamovible i permanent, ha viscut la dissolució d’aquests valors a favor de la instauració d’una identitat plural i dinàmica. D’aquesta manera, tenint en compte l’intercanvi cultural produït per moviments migratoris i facilitat per les noves tecnologies, hauríem de parlar d’identitats múltiples, mal·leables i fluïdes". 

 

 

 

IdentitArt s'inaugurarà el proper dia 28 de gener de 2013 a les 12 del migdia, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. 

 

IndentitArt. Identitats en construcció

 

 

 

 

 

El