Convocatòries de concursos, beques, premis, cursos

3r.Correcurts

3RcorrecurtsL'Associació d'espectadors del teatre Clave organitza el 3r Correcuts. El termini finalitza abans del 7 d'agost

Llegiu les bases:

Correcurts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domèstica 2013 a Verkami

 logo de domèstica

Aquest any per primera vegada hem iniciat un projecte de micromecenantge amb Verkami per a poder pagar una part de les despeses dels projectes artístics que participen al Festival generosament. Si voleu col·laborar teniu temps fins al 15 de setembre, qualsevol aportació serà benvinguda i celebrada. Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que sempre ens ajuden a fer realitat als projectes adartians.

 

DOMÈSTICA 2013 A VERKAMI

Acocollona't

acocollonatAcocollona't, II Setmana de cinema fantàstic i de terror convoca el concurs de curts. Teniu temps fins al 30 setembre.

Descarrega les bases:

Acocollona't

 

 

 

 

 

Lletratura 2013

logo-13

L'Associació Ad'Art us convida a participar en el projecte literari col·lectiu Lletratura!

LletrAtura va veure la llum alhora que Domèstica, és a dir, el maig de 2010. Enguany demanem, a tothom qui vulgui participar, un relat de ficció literària de no més de 100 paraules que comenci amb la frase "Tot ha canviat".

Quan tinguem un nombre suficient de relats, els fondrem en una sola obra. Aquesta es publicarà a la web d'AdArt i en format imprès per repartir durant el festival Domèstica 2013 els dies 20 i 21 de setembre a Girona.

Els relats poden ser en català o en castellà i anar firmats o no. Envieu els arxius word a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb la paraula Lletratura al tema del missatge abans del 9 de setembre.

I feu-ho córrer!

Gràcies a tothom.

 

Convocatòria arts visuals 2013

canfelipaEls projectes seleccionats donaran forma a la temporada d'exposicions 2014/15 de Can Felipa. Tots els implicats seran acompanyats en el procés que va de la idea a la realització dels seus projectes, amb la intenció de fomentar el debat i la reflexió crítica davant del fet expositiu, i alhora, facilitar-los vies de professionalització dins de l'àmbit de l'art contemporani. Recepció de propostes de l'12 de setembre a l'11 d'octubre

Descarrega les bases:

Convocatòria Arts visuals 2013